ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

Дерматология

Дерматология в град Варна

Естетична дерматология СанаМедик Варна

Науката Дерматология със своите корени в латински и гръцки език ( derma – кожа ; logos – наука) показва, че учението за кожата и всичко свързано с нея датира още в древността. Основна нейна задача е изследването и лечението на кожата, всички нейни структури и техните състояния и проблеми – нокти, косми, кожни образувания и др.

Естетична Дерматология Варна

Това което сме заложили като наша цел и мисия с екипа по дерматология в МЦ SanaMedic Варна е да бъдем винаги на върха на нашите компетенции и да не спираме да разрастваме нашите знания и квалификации, защото забелязахме, че това е нещото което прави промяната за нашите пациенти.

Ще го кажем иначе: За НАС успешната дерматология и медицина изобщо, се гради на 2 неща: Квалифицирани Специалисти и Съвременни Технологии. Това са двете посоки, в които инвестираме всичките си усилия и ресурси.

(кликнете за информация)

дерматология варна   Динамични филъри дерматология варна дерматология варнадерматология варна

 

 

 


Лазерни терапии за лице

Всеки дерматолог в екипа на SanaMedic Варна, посещава различни форуми, семинари и обучения по няколко пъти в годината, което гарантира актуалната им експертиза и постоянен синхрон с последните тенденции и новости в съвременната дерматология.

Благодарение амбицията на всеки наш дерматолог и преследването на всички новости и тенденции в сферата, имаме възможността да сме в крак с иновациите, които работят. Това ни позволява да инвестираме правилно в модерни лазерни платформи и технологично оборудване, което ни дава гъвкавост и ни позволява да намираме индивидуалното решение към всеки един от Вас.

 

дерматология варнадерматология варна     дерматология варна


 

Лазерни терапии за тяло

Лазерните технологии са неизменна част от съвременната дерматология. Именно защото осъзнаваме колко са важни, залагаме на тяхното качество и иновативност.

Лазерна система, с която разполагаме е фракселният CO2 лазер. За разлика от стандартните CO2 лазери, фракселните системи са много по-щадящи към кожата, редуцират времето за възстановяване и имат минимални странични ефекти, което се счита за най-важното от всеки добър дерматолог. Системата се използва за премахване на капиляри, пигментни петна, стрии, белези, бенки, папиломи и други образувания.

дерматология варна дерматология варна дерматология варна   


Дерматология Варна

Към екипа по дерматология варна на МЦ SanaMedic всеки месец се присъединява гостуващ дерматолог, който провежда консултации, лечения и обучения. Защото смятаме, че освен да получаваме е важно и да „даваме“ експертиза и знания, което би произвело и по- добри дерматолози във Варна, независимо къде те работят.