ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ЗА НАС

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР SANAMEDIC

 

SanaMedic е името, в което избрахме да облечем проект обединен от идеи на немалко хора – доказали се в областта си професионалисти (на родната и международна сцена), хора които приемат работата си като призвание и личен осъзнат избор, професионалисти с експертиза подплатена от дългогодишен опит и учение в сферата си, и хора млади и амбициозни, в зората на своя професионален път, носещи духа на иновацията и желанието за непрестанно себеусъвършенстване.

За Вашата сигурност и комфорт нашите специалисти ще Ви предоставят пълна информация относно предлаганите услуги, както и всички сертификати на апаратурата. Високата квалификация на лекарите от екипа се гарантира от посещенията им на международни конгреси и обучения, където те непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.

Ние в SanaMedic сме твърдо убедени, че без съвременно и качествено оборудване, специалистът независимо от своята компетентност, не би могъл да разгърне своя пълен потенциал. Поради тази причина следим тенденциите и се стараем да осигурим на нашите пациенти иновативна и надеждна апаратура, която да предостави  наистина качествено ниво на диагностика и лечение.

В SanaMedic работят специалисти в различни области на медицината – дерматология, вътрешни болести, гастроентерология, психиатрия, неврология, кардиология, акушерогенекология, козметика, логопедия и др. 

SANAMEDIC - ИНТЕРИОР