ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ОБОРУДВАНЕ

Медицински център SanaMedic, гр. Варна, разполага с едни от най-новите и прецизни лазери и модерна медицинска техника в страната. Оборудването в центъра е технологично и позволява реализирането на прецизни манипулации с изключителна точност и ефективност.

НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

MLSevenFront3-4sxScont4img CLeHD

Ехографът My Lab Seven е многофункционален апарат позволяващ изследване на сърцето – ехокардиография и на коремни органи, с възможност за специализирани гинекологични изследвния включително и 4D образ за проследяване на плода при бременни.

Maxximus Laser
Кликни за Информация
kardiograf

КАРДИОГРАФ

Шест канален кардиограф от последно поколение отчитащ сърдечната дейност представляващ базово ниво в диагностиката и лечението на болестите на сърцето. Уредът, с който разполагаме е един от най-прецизните!

aparatus

Q Switched Nd:YAG ЛАЗЕР

Maxximus Mini Q-Switch ND: YAG високо-технологичен лазер за третиране на широк кръг от кожни състояния с минимално неблагоприятно въздействие върху тялото.

Магнитен стимулатор SanaMedic

МАГНИТЕН СТИМУЛАТОР

Транскраниалната магнитна стимулация, която се прилага в Медицински център SanaMedic е сравнително нов за България неинвазивен метод. Той намира приложение както в терапията на депресия, така и в повлияването на други психични и неврологични разстройства. В световен мащаб, технологията се прилага повече от 20 години.

Транскраниална магнитна стимулация въздейства върху мозъка чрез серия магнитни импулси с определена честота. Сред безспорните предимства на метода е, че той целенасочено повлиява увредените нервни клетки и пътища, като ги връща към нормално функциониране.

При транскраниалната магнитна стимулация активността на определени участъци от мозъка се повлияват. Субективно най- често няма никакво усещане за пряко въздействие. Когато магнитните импулси се прилагат в серии с различна честота, се предизвиква траен ефект върху функционалната активност на стимулираните мозъчни структури. Висока ефективност се наблюдава при пациенти със следните диагнози.

ПСИХИАТРИЯ:

 • Лечение на депресия;
 • Тревожни разстройства;
 • Повишена тревожност и безсъние;
 • Бърнаут синдром (професионално изчерпване);
 • Аутизъм (ако детето съдейства и изпълнява необходимите команди).

НЕВРОЛОГИЯ:

 • Исхемични мозъчни инсулти, при лечението се наблюдава увеличение на амплитудата на движение на засегнатите крайници, подобряване на говора, като могат да бъдат повлияни позитивно и поражения от исхемични инсулти с голяма давност.
 • Демиелинизиращи заболявания на нервната система;
 • Невропатна болка;
 • Тинитус (шум в ушите);
 • Мигрена;
 • Болест на Паркинсон;
 • Есенциален тремор.
ekg holter TLC 9803

ЕКГ ХОЛТЕР

Апарат проследяващ 24 часа сърдечната дейност както по отношение ритъма така и проблемите в трофиката на сърдечния мускул при сън и ежедневни натоварвания. ЕКГ холтера е изключително ценен уред за адекватна оценка и индивидуална терапия при сърдечни заболявания.

холтер за кръвно налягане

ХОЛТЕР ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Апарат за динамично проследяване на кръвното налягане в денонощието. Това позволява правилна оценка и съответно терапия насочена към моментите в които стойностите на кръвното налягане преминават границите на допустимото.

kettler E3

ЕРГОМЕТЪР

Уред за дозирано натоварване на сърцето и оценка, чрез електрокардиограф на функционалните му възможности.

peralnia

 

ЦЕНТРОФУГА ПЛАЗМА

Използва се за извличане на плазмата от кръвта при процедурата плазмолифтинг или още вампирски лифтинг. Естествена процедура за съживяване и подмладяване на кожата на лицето, шията и деколтето.

Електрокоагулация

ЕЛЕКТРОКОАГУЛАТОР

Използва високочестотен електрически ток, с който се обработват различни кожни образувания (бенки и папиломи). Фокусирането на голямо количество енергия в зоната на образуванието води до неговата коагулация (стопяване) и премахване.