ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ОБОРУДВАНЕ

Медицински център SanaMedic, гр. Варна, разполага с едни от най-новите и прецизни лазери и модерна медицинска техника в страната. Оборудването в центъра е технологично и позволява реализирането на прецизни манипулации с изключителна точност и ефективност.

НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

Harmony XL PRO 3
Кликни за Информация
Maxximus Laser
Кликни за Информация
agness

AGNES

Изолираните радиовълнови игли AGNES са електрохирургична процедура за безкръвна блефаропластика на принципа на топлинно коагулиращата се клетъчна тъкан, предизвикваща се от контактно съпротивление на радиочестотна енергия.

 

kardiograf

КАРДИОГРАФ

Шест канален кардиограф от последно поколение отчитащ сърдечната дейност представляващ базово ниво в диагностиката и лечението на болестите на сърцето. Уредът, с който разполагаме е един от най-прецизните!

aparatus

Q Switched Nd:YAG ЛАЗЕР

Maxximus Mini Q-Switch ND: YAG високо-технологичен лазер за третиране на широк кръг от кожни състояния с минимално неблагоприятно въздействие върху тялото.

MLSevenFront3-4sxScont4img CLeHD

Ехографът My Lab Seven е многофункционален апарат позволяващ изследване на сърцето – ехокардиография и на коремни органи, с възможност за специализирани гинекологични изследвния включително и 4D образ за проследяване на плода при бременни.

Магнитен стимулатор SanaMedic

МАГНИТЕН СТИМУЛАТОР

Транскраниалната магнитна стимулация, която се прилага в Медицински център SanaMedic е сравнително нов за България неинвазивен метод. Той намира приложение както в терапията на депресия, така и в повлияването на други психични и неврологични разстройства. В световен мащаб, технологията се прилага повече от 20 години.

Транскраниална магнитна стимулация въздейства върху мозъка чрез серия магнитни импулси с определена честота. Сред безспорните предимства на метода е, че той целенасочено повлиява увредените нервни клетки и пътища, като ги връща към нормално функциониране.

При транскраниалната магнитна стимулация активността на определени участъци от мозъка се повлияват. Субективно най- често няма никакво усещане за пряко въздействие. Когато магнитните импулси се прилагат в серии с различна честота, се предизвиква траен ефект върху функционалната активност на стимулираните мозъчни структури. Висока ефективност се наблюдава при пациенти със следните диагнози.

ПСИХИАТРИЯ:

 • Лечение на депресия;
 • Тревожни разстройства;
 • Повишена тревожност и безсъние;
 • Бърнаут синдром (професионално изчерпване);
 • Аутизъм (ако детето съдейства и изпълнява необходимите команди).

НЕВРОЛОГИЯ:

 • Исхемични мозъчни инсулти, при лечението се наблюдава увеличение на амплитудата на движение на засегнатите крайници, подобряване на говора, като могат да бъдат повлияни позитивно и поражения от исхемични инсулти с голяма давност.
 • Демиелинизиращи заболявания на нервната система;
 • Невропатна болка;
 • Тинитус (шум в ушите);
 • Мигрена;
 • Болест на Паркинсон;
 • Есенциален тремор.
ekg holter TLC 9803

ЕКГ ХОЛТЕР

Апарат проследяващ 24 часа сърдечната дейност както по отношение ритъма така и проблемите в трофиката на сърдечния мускул при сън и ежедневни натоварвания. ЕКГ холтера е изключително ценен уред за адекватна оценка и индивидуална терапия при сърдечни заболявания.

холтер за кръвно налягане

ХОЛТЕР ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Апарат за динамично проследяване на кръвното налягане в денонощието. Това позволява правилна оценка и съответно терапия насочена към моментите в които стойностите на кръвното налягане преминават границите на допустимото.

kettler E3

ЕРГОМЕТЪР

Уред за дозирано натоварване на сърцето и оценка, чрез електрокардиограф на функционалните му възможности.

peralnia

 

ЦЕНТРОФУГА ПЛАЗМА

Използва се за извличане на плазмата от кръвта при процедурата плазмолифтинг или още вампирски лифтинг. Естествена процедура за съживяване и подмладяване на кожата на лицето, шията и деколтето.

Електрокоагулация

ЕЛЕКТРОКОАГУЛАТОР

Използва високочестотен електрически ток, с който се обработват различни кожни образувания (бенки и папиломи). Фокусирането на голямо количество енергия в зоната на образуванието води до неговата коагулация (стопяване) и премахване.