ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

SanaMedic и Мис Варна 2020

SanaMedic и Мис Варна 2020

мис варна 2020

На 26 и 27 Август тази година се проведе едно от най-престижните събития за красота и стил в морската ни столица – Конкурсът Мис Варна 2020. МЦ SanaMedic имаше изключителното удоволствие да бъде официален спонсор и член на журито в тазгодишното събитие.

Като център, отдаден на мисията да се грижи за красотата и здравето на всеки един човек, имахме отговорната  задача да помогнем на претендентките в битката им за короната. Един от нашите дерматолози, Д-р Глория Димитрова, даде ценни съвети на момичетата за това кои са най-честите грешки, които правим когато предприемаме корекции върху себе си;  кои са важните навици, които съхраняват кожата млада и изпъната за дълго. Също така разказа и за рисковете, които съпровождат някои от най-разпространените естетични подобрения, както и за начините по-които да бъдат избегнати. Вижте как си прекараха посланичките на красотата  в нашия медицински център и как, ние успяхме да им помогнем да се превърнат в най-добрата форма на себе си:

А ето и кратко интервю с дерматолога Д-р Глория Димитрова в качеството й на един от членовете на журито на Мис Варна 2020.

Медицински Център Варна