ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерна епилация Варна

SHR  ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Лазерна епилация Варна

SHR e следващата стъпка, дори смеем да твърдим – една малка революция в лазерното обезкосмяване. И това не е защото SHR лазерна епилация  прави някакви нови и нечувани неща. А напротив, именно в това се състои гениалността на нейната технология- взема всички предимства на досегашните методи за лазерна епилация, съчетава ги и ги прави по-добри, а в същото време успява да заобиколи голяма част от техните недостатъци.

Е, с две думи какво отличава SHR лазерна епилация от другите методи?

Концепцията зад други технологии като Nd:Yag, Рубиновите или Диодните лазери е да облъчат косъма с голямо количество енергия наведнъж и така да унищожат космения фоликул. Което обаче действа по-агресивно върху кожата и носи опасност от изгаряния, зачервявания, болка, белези.

Друг недостатък на останалите системи ( вкл. и Александритния лазер) е неспособността им да третират ефективно или безопасно всички типове кожа и различните видове косъм.

Кликни за кратка информация за различните лазерни системи.

Рубинов лазер -най-старият вид лазер, който се използва при хора с по-светла кожа. Лазерът е с бавна честота на повторение, което прави процедурата по-продължителна. Има риск за болезнено усещане при по-чувствителни кожи.

Диоден лазерподходящи са за всички типове кожа, но са средно ефективни и то само при дебели и тъмни косми. Възможностите на диода в лазерната епилация са ограничени, този тип лазери нямат голям диапазон на параметрите и не могат да се ползват с различни настройки спрямо индивидуалните особености на окосмяването на различните клиенти. Процедурите са ефективни, само когато окосмяването е много тъмно. 

Nd:Yag  лазерът е медицински лазер с дълъг импулс на вълната и може да се използва безопасно за всички типове кожа, включително и при кожа с тен. Не премахва светли и тънки косми. Лазерът е сравнително бърз, но  и доста болезнен. Препочръчително е с него да се третира  по-тъмна и пигментирана кожа.

Александритен лазер – по- съвременнен и ефективен от изброените дотук системи. Нивото на болка е ниско. Той е подходящ за по-светли типове кожа.Недостатъкът му е, че не е ефективен при по-тъмна кожа.

SHR технология – това на практика е най-съвременният и ефикасен метод. Все още се среща на по-малко места поради много високата цена на апаратите, които поддържат технологията. Големите му предимства- че е подходящ за всякакъв тип кожа, процедурата трае съвсем кратко(около 20 мин), а ефекта остава траен във времето.

Лазерна епилация Варна

ALMA

(от латински  – „грижовната„)

 • високо технологична платформа  създадена да третира широк спектър кожни състояния
 • трайност на резултатите във времето
 • третира ефективно всеки тип кожа и почти всеки косъм
 • краткотрайни процедури
 • без болка и време за възстановяване
 • с най-висок процент покриваемост

И как SHR лазерна епилация разрешава това?

Вместо да облъчва кожата с високи количества енергия и наведнъж, както досегашните методи- нашата лазерна система АLMA (разработена в Израел) чрез т.нар SHR технология доставя ниски дози енергия, но много на брой пъти. Резултатът е, че косменият фоликул е обработен със същото количество енергия, но тя е доставена на няколко пъти – с натрупване. По този начин се избягват изгаряния и се подсигурява трайност на ефекта. Постепенният процес на натрупване на нужната енергия е ефективен най-вече поради трайността на резултатите, които осигурява в дългосрочен план.

Трайно премахване на окосмяването

Изследванията показват, че по-бавният, но по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване, отколкото са високите и кратки нива на енергия. Ефектът от лазерната епилация се вижда още след първата процедура и се изразява в редуциране на броя на космите и забавяне на техния растеж в третираната зона. С всяка следваща процедура космите все повече намаляват и оредяват, докато се достигне до изчезването им.

Кога настъпва ефект и каква трайност има?

Между 5-6 процедури на определени интервали обикновено са достатъчни да се оттървете трайно от окосмяването. След това по 1 поддържаща процедура на година ще ви е необходима, за да запазите ефекта.

Лазерна епилация на Мъжка Брада

SHR лазерна епилация Не Боли

Благодарение на регулираното и действащото с натрупване доставяне на енергия, вие не изпитвате болка и дискомфорт. Понеже лазера е в постоянно движение, процедурата е по близка по усещане до масаж със затоплени камъни отколкото до традиционната лазерна епилация, където се използва единична, висока доза енергия към космения фоликул, завършваща едновременно с болка и евентуални изгаряния.

SHR методът не е притенциозен спрямо кожата ви.

Дам, точно това е думата, която решихме да използваме, защото с SHR лазерната епилация, вече може да си направите процедура без значение от цвета на вашата кожа или сезона, и даже да третирате чувствителните зони без никакъв дискомфорт. Това е нещо, което нито една от досега разработваните технологии не е постигала- да третира Всички типове кожа- при това ефикасно.  Почти всяка част от тялото може да бъде обработена безопасно и комфортно, включително лице, шия, крака, ръце, интим, гръб и корем.

Лазерна епилация варна мнения

Всяко време на годината е подходящо

Лято е, слънцето е в изобилие, а вие сериозно сте поработили върху своя тен и решавете, че е време за лазерна епилация. С по-старите или по-евтини лазерни системи щеше да ви се наложи да си поизчакате до късна есен, докато кожата ви отново изсветлее, за да можете да си направите процедурата. Но не така стоят нещата за ALMA( от лат. език „грижовната“ ) и нейната SHR технология- както казахме цветът и тенът на кожата не са проблем, затова и процедурата е всесезонна.

Времето ви е ценно и ALMA няма да ви го губи

Процедурите са наистина краткотрайни, рядко над 30 мин. В някои случаи пациентите ни дори си я правят в обедната пауза, след което безпроблемно се връщат към ангажираното си ежедневие. Апликаторът, с който извършваме лазерната епилация, може да обработва големи зони наведнъж- резултатът е, че кожата е стресирана по-малко, а чуството за дискомфорт избегнато.

Няма нужда да се възстановявате

Това се подразбира от предния ни аргумент, но  се чувстваме длъжни да го подчертаем и тук. Поради щадящият си характер SHR лазерната епилация не е агресивна за вашата кожа, следователно не се изисква време за нейното възстановяване. А вие не е нужно да си освобождавате остатъка от деня- можете спокойно да продължите от там до където сте стигнали.

SHR БЪРЗА & КОМФОРТНА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

 • Без болка
 • Дълготрайна
 • Кратки процедури, обикновено по-малко от половин час
 • Без нужда от време за възстановяване, така че може да се върнете към активностите си незабавно след процедурата
 • Ефективна при всеки цвят на кожата, включително и кожа с тен, както и почти всеки цвят на косъма (без бели)
 • Перфектна за всяка част на тялото, включително и по-чувствителните зони като лице, шия и интимна зона
 • Безопасна процедура през цялата година

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЕНИ:

ГОРНА УСТНА – 30 лв.
лазерна епилация цена БРАДИЧКА ЖЕНИ – 30 лв.
ВЕЖДИ –  35 лв.
СКУЛИ – 35 лв.
ШИЯ – 70 лв.
ГОРНА УСТНА + БРАДИЧКА – 70 лв.
лазерна епилация цена ЦЯЛО ЛИЦЕ – 100 лв.
КОРЕМНА ЛИНИЯ – 40 лв.
лазерна епилация цена ИНТИМНА ОБЛАСТ – 100 лв.
РАМЕНЕ  Жени – 80 лв.
РАМЕНЕ  Мъже – 100 лв.
лазерна епилация цена ПОДМИШНИЦИ – 50 лв.
ГРЪБ  Жени – 200 лв.
ГРЪБ  Мъже – 230 лв.
лазерна епилация цена 1/2 РЪЦЕ Жени – 85 – 135 лв.
1/2 РЪЦЕ Мъже – 100 – 150 лв.
лазерна епилация цена ЦЕЛИ РЪЦЕ Жени – 150 лв.
ЦЕЛИ РЪЦЕ Мъже – 190 лв.
лазерна епилация цена КОРЕМ Жени – 100 лв.
КОРЕМ Мъже – 120 лв.
лазерна епилация варна КРЪСТ Мъже – 120 лв.
ПОДБЕДРИЦИ Мъже – 250 лв.
лазерна епилация варна ПОДБЕДРИЦИ Жени – 200 лв.
ЦЕЛИ КРАКА Мъже – 450 лв.
БЕДРА Жени – 250  лв.
БЕДРА Мъже – 300  лв.
лазерна епилация варна ЦЕЛИ КРАКА Жени – 400 лв.
БИКИНИ ЛИНИЯ – 50 лв.
АРЕОЛИ – 40 лв.
лазерна епилация варна СЕДАЛИЩЕ Жени- 100 лв.
лазерна епилация варна СЕДАЛИЩЕ Мъже- 130 лв.

лазерна епилация варна

ГЪРДИ Мъже – 150 лв.
ГЪРДИ + КОРЕМ Мъже – 290 лв.

Лазерна Епилация ВАРНА

Често Задавани Въпроси

Болезнена ли е процедурата?

По-старите лазерни системи и фотоепилацията са били доста болезнени главно поради това, че технологията не е била все още достатъчно добре разработена. Но  в последните 10 години това съществено се промени – Особено за лазерната епилация.

Съвременните системи работят с изключителна скорост и прецизност. В допълнение към това и нашата SHR технология работи на принципа на постепенно натрупване на енергията, вместо да облъчва с голямо количество енергия наведнъж както повечето лазери.

По време на процедурата усещате леко затопляне в третираната зона- единственият дискомфорт, който бихте могли да усетите е леко боцкане – приличащо по-скоро на гъдел.

Защо SHR Лазерна Епилация?

Това е методът, който наистина може да предложи трайно премахване на окосмяването. При традиционните методи като бръснене, кола маска, домашни системи за фотоепилация, епилатори се налага да губите доста време в обезкосмяване, при това няколко пъти в месеца. Да не говорим, че по тези начини е много трудно да постигнем идеално гладка кожа. Също така рaзходите, които се натрупват във времето не са по-малко от тези за лазерна епилация. Сами можете да направите калкулацията за себе си.

Предимства:

 • Кожата остава наистина гладка-без пъпчици и раздразнения
 • Спестява ви МНОГО ама МНОГО време
 • Изгодно решение в дългосрочен план
 • Комфорт и удобство
 • Не стресирате своята кожа

Безопасна ли е лазерната епилация?

Следва да имате предвид, че всеки един от специалистите в SanaMedic покрива необходимите сетификати за безопасно и компетентно извършване на процедурите. В допълнение те посещават обучителни семинари, конференции и се придържат към най-съвременните тенденции в сферата.

Всичко това способства да ви предоставим една истински качествена услуга извършвана от хора, които добре познават това, с което са се захванали.

Безопасността на процедурата се определя от технологичните разработки на лазерната система и квалифицираността на специалистите. Затова ние постоянно инвестираме и в двете!

Колко процедури са необходими?

Отговорът на този въпрос зависи от вида на кожата и гъстотата на окосмяване. Но в голям процент от случаите между 4-6 процедури са ви достатъчни напълно да забравите за окосмяването.

Причината е в това, че косменият фоликул може да бъде унищожен единствено във фазата си на растеж. Съответно всички косми не растат по едно и също време. Затова са необходимо няколко процедури, за да бъде обхванат всеки един косъм в тази фаза.

След това се прави по 1 поддържаща процедура на година, за да съхраните ефекта.

През какъв интервал са процедурите?

Интервалът между процедурите е между 3 до 5 седмици, за най-голяма ефикасност. Като честотата на извършване на процедурите също има съществено значение при определяне на крайния брой необходими процедури.

Колко време трае SHR лазерна епилация?

Това зависи от големината на зоната, нивото на окосмяване и разбира се от ефективната работа на лазера. В по-малките зони (мишници, бикини линия, ареоли) 10-20 мин. обикновенно са достатъчни. По-големи зони като крака, ръце, гръб отнемат между 30-70 мин.

Израелският лазер на  ALMA има голяма зона на покритие, което в съчетание с бързината на излъчване я прави доста експедитивна – съкращавайки с около 30 % времето за третиране спрямо другите системи.

Има ли период на възстановяване?

Не, няма такъв период. Можете да се върнете към своето ежедневие веднага след процедурата. Възможно е да използвате например обедната почивка, за да третирате някоя малка зона.

След колко време се наблюдава резултат?

Това също зависи от цвета и дебелината на вашия косъм. Още след първата процедура около 20 % от космените фоликули могат да бъдат премахнати. Като в рамките на около седмица след това ще забележите отделни области в третираната зона, в които вече не изникват косми. С всяка следваща процедура броя и размерът на тези области ще се увеличава – докато не бъдат премахнати всички косми и кожата ви не стане трайно гладка и мека.

Колко дълго трае ефекта?

За да бъде наистина дълготраен ефекта са важни 2 фактора. Първоначалната серия от процедури да бъде извършена с необходимата честота ( през няколко седмици) и след това да се извършва по 1 поддържаща процедура на година.

Т.е веднъж след като сте премахнали окосмяването, ефектът след това ще трае според това дали всяка година ще продължите да си правите поддържащата процедура. В този случай наистина можем да говорим за Трайно обезкосмяване в продължение на години.

лазерна епилация варнаМЦ SanaMedic ВАРНА