ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

Alma Лазер-Harmony XL PRO

Алма лазер

Алма лазер

Алма лазер предлага селективна възможност за работа в различни дълбочини на кожата. Това позволява на нашите специалисти да комбинират повърхностни и по-дълбоки терапии, в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията която третират. Това ни позволява да бъдем гъвкави и да подходим към индивидуалните нужди на всеки един пациент. Лазерната терапия е подходяща и за чувствителни зони на тялото, включително шия, деколте, зоната около очите, ръце.

Алма лазер

 Ето и част от нещата, на които ALMA е способна:

ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ – CLEAR LIFT 4D

Алма лазер

Clear Lift 4D е комплексна подмладяваща процедура, която предизвиква серия от процеси, ускоряващи клетъчното обновяване, формирането на нова тъкан и стимулиращи синтеза на колаген и еластин.

Резултатът е здравословно подмладяване, редуциране на бръчките, премахване на нежеланите пигментации, както и подобряване на цялостният тон и текстура на кожата. Clear Lift 4D е напълно безопасна, безболезнена и подходяща за всеки тип кожа и без необходимост от възстановителен период. Единственият лазерен лифтинг, който не прави кожата фоточувствителна и може да се прилага целогодишно.

ПРЕМАХВАНЕ НА КАПИЛЯРИАлма лазер

Harmony XL Pro прилага усъвъшенствана форма на интензивна пулсова светлина за премахване или редуциране на появата на капиляри, постигайки гладка и нежна кожа. На принципа на селективната фототермолиза, кръвоносните съдове избирателно се загряват без да се вреди на околните здрави тъкани. Използвайки комбинация от терапии, нашите специалисти са в състояние да лекуват както повърхностни, така и дълбоки разширени кръвоносни съдове.

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ПИГМЕНТНИ ПЕТНААлма лазер

Процедурите с Harmony XL Pro премахват и предотвратяват появата на пигментации, таргетирайки меланина в по – тъмните области и изсветлявайки всички пигментирани слоеве.Чрез прилагането на кратки импулси от видимата светлина върху пигментираната лезия, температурата в силно концентрирания меланин рязко се вдига, достатъчно, за да разбие клетките, съдържащи меланин.

ПЕРМАНЕНТНА SHR ЕПИЛАЦИЯАлма лазер

С иновативния SHR метод се „натрупва желаната енергия“, която ефективно уврежда космения фоликул, предпазвайки в същото време околната тъкан от увреждане.

Основна разлика с другите лазери е, че за Harmony XL Pro няма значение дали кожата е светла, тъмна или с тен, дали имате по – плътни или по – тънки косми, с SHR епилацията се постигат дълготрайни резултати, с безопасни, бързи и безболезнени процедури.

ЛАЗЕРНО ЛЕЧЕНИЕ НА ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕАлма лазер

Лечението с Harmony XL Pro е революционен метод, който таргетира източника на инфекция под нокътната плочка, унищожавайки гъбичките в рамките на няколко кратки сесии. В Clear Choice се комбинират две лазерни технологии, осигурявайки безопасно, ефективно и неинвазивно решение на проблема с гъбички по ноктите.

БЕЗОПАСНО И ЕФЕКТИВНО ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Алма лазерHarmony XL Pro прилага лазерен лъч с различни дължини на вълната. Предимството на този лазер, за разлика от болшинството други, е третиране на цветни татуировки. Високоинтензивните светлинни лъчи повлияват пигментните частици на татуировката, без риск от белези или хипопигментация.

Алма лазер

В раздел Дерматология можете да разгледате пълния спектър от дерматологични услуги, които предлагаме.