ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ЕКИП2

ЕКИП НА
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР SanaMedic

В SanaMedic работят опитни професионалисти и експерти в различни области на медицината – дерматология, вътрешни болести,  гастроентерология, психиатрия, неврология, кардиология, акушерогенекология,андрология, логопедия и др.  Нашият екип от лекари обединява едни от едни от най-добрите експерти в града. SanaMedic е медицинският център, на който можете да се доверите!  Ефективността и прецизността както на диагностиката, така и на процедурите, които се реализират в центъра се гарантират от експертизата на екипа ни и от първокласното, ново оборудване, с което разполагаме!

ЕКИП

АДМИНИСТРАТИВЕН СЪСТАВ

Нина Миланова Патак – Велчева
ОФИС ОРГАНИЗАТОР НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „SanaMedic“

Завършва Технически университет – Варна специалност „Право“ през 2004 г., обучава се по магистърска програма „Международен мениджмънт“ към Варненски Свободен Университет, магистратура „Защита на културно историческо наследство на Република България“ към УниБИТ – София. Има дългогодишен стаж на отговорни административни длъжности. Завършва допълнителни квалификационни курсове.

Драгомира Бориславова Василева
ОФИС ОРГАНИЗАТОР НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „SanaMedic“

Завършила съм Икономически Университет- Варна, специалност Туризъм през 2006. Заемала съм управленски позиции в ресторантьорския и хотелиерския бранш!