ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

Козметик

Процедури от професионален козметик в SanaMedic Варна         

Козметик Варна

Козметичните процедури, които се предлагат в медицински център SanaMedic се осъществяват с първокласни козметични продукти с доказан произход. Всеки козметик в SanaMedic Варна е преминал необходимите обучения и разполага със сертификати, които удостоверяват опита му да работи с професионалната козметика, която предлагаме.  Козметиците в нашия център са сертифицирани да работят с всеки един от продуктите в нашия каталог и непрестанно се усъвършенстват, за да могат клиентите ни да получат  услуга на най-високо ниво.

 ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КАЧЕСТВОТО НА КОЗМЕТИКАТА, С КОЯТО НАШИТЕ КОЗМЕТИЦИ РАБОТЯТ

Козметик Варна

• Качествена козметика за лице и тяло
• Иновативни съставки и видим резултат
• Алтернатива на дермалните филъри и инжекционните методи
• Японско качество, ефективност и безопасност

Първокласната професионална козметика от Япония FORLLE’D е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото фотостареене. Уникалните формули на FORLLE’D козметиката са разработени на основата на открития с нобелова награда, които осигуряват моментален и видим резултат още след първата процедура при козметик. Продуктите съдържат иновативни нискомолекулни съставки и комбинации от тях подпомагащи подмладяването на кожата на клетъчно ниво без инжекционна намеса. Продуктите на FORLLE’D са идеалното решение при предотвратяване или забавяне стареенето на кожата от всякакъв тип и фототип и на всяка възраст.

ПРОЦЕДУРИ ПРИ КОЗМЕТИК ЗА ЖЕНСКА КОЖА

Козметик Варна

✓ БАЗОВА ХИДРАТАЦИЯ – предназначена е за компенсиране на умерения дефицит на влага и поддържане на оптимален баланс за овлажняване на кожата. Процедурата премахва дразнещото чувство за сухота и стягане, възстановява защитните функции на кожата и нежно стимулира обновяването на клетките.

Козметик Базова хидратация – 80 лв. за една процедура 


✓ ПЛАТИНУМ ТЕРАПИЯ – 
базира се на антиоксидантното действие на нискомолекулна платина и е предназначена за защита на кожата от действието на свободните радикали и предотвратяване на фотостареенето на кожата. Нискомолекулните компоненти на терапията контролират механизмите за формиране на пигментация и предотвратяват появата на възрастови пигментни петна, засилват детоксикационните и противовъзпалителни способности на кожата, запазват признаците на оксидативен стрес.

Платинум терапия – 190 лв.

✓ ХИДРАТИРАЩА АНТИ-ОКСИДАНТНА ЗАЩИТА – терапията осигурява интензивно хидратиране и възстановяване структурата на дехидратираната кожа, оказва защита срещу агресивното въздействие на свободните радикали, подобрява тъканното дишане и микроциркулацията, предотвратява появата на купероза. Процедурата е идеална за подготовка на кожата преди интензивно излагане на слънце и грижа след слънчеви изгарания. Едновременно с това е подходяща грижа за кожата и през студените и ветровити зимни месеци.

Козметик Хидратираща анти-оксидантна защита – 180 лв.

✓ ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАЩА И ДЕТОКСИКИРАЩА ТЕРАПИЯ – терапията осигурява едновременно щадящо и дълбоко почистване, и детоксикация на мазна кожа склонна към образуване на комедони и акне. Ефикасно контролира хиперфункцията на мастните жлези, регулира и нормализира тяхната дейност, засилва естествените защитни механизми на кожата. Едновременно с това възстановява минералния и воден баланс на кожата.

Дълбоко почистваща и детоксикираща терапия  – 180 лв.

Козметик Варна

✓ 3D МОДЕЛИРАНЕ КОНТУРА НА ЛИЦЕТО ЗА МНОГО СУХА КОЖА И АТОПИЧНА КОЖА –  терапията е предназначена за корекция на признаците на гравитационна птоза(спадане на клепачите) и запазване на овала на лицето при много суха и атопична кожа. В допълнение към силно изразения и дълготраен лифтинг ефект, процедурата осигурява интензивно овлажняване, активна регенерация на тъканите, намаляване на появата на купероза.

Козметик 3D моделиране контура на лицето за много суха кожа и атопична кожа – 210 лв.

✓ ПРОЦЕДУРА ЗА СТИМУЛИРАНЕ СИНТЕЗА НА КОЛАГЕН –  грижата е предназначена за комплексно подмладяване на атопична кожа с признаци на гравитационна птоза и множество бръчки. Курсът от процедури при козметик стимулира синтеза на нов колаген, активира тъканното „дишане“ и обмяната на веществата, подобрява тургора на кожата и изглажда бръчките.

Процедура за стимулиране синтеза на колаген – 170 лв.

✓ ПРОЦЕДУРА ЗА ЗРЯЛА КОЖА –  Процедура за зряла кожа е базирана на основата на биомиметични пептиди осигуряващи видимо подобряване на структурата на тургора на зрялата кожа, засилена стимулация на синтеза на колаген, моделиране на контура на лицето и изразена корекция на мимическите бръчки. Процедурата е незаменима за рехабилитация след естетични операции и процедури.

Козметик Процедура за зряла кожа – 200 лв.

✓ НЕИНВАЗИВЕН БИОФИЛЪР – уникална грижа за дехидратирана кожа от всички типове. Осигурява превъзходно моделиране на контура на лицето и корекция на мимическите бръчки. Еднократна процедура при козметик може да се използва при специални поводи като осигурява мигновен лифтинг ефект. Курсът от процедури удължава ефекта от инжекционните терапии, а също така се използва за възстановяване на кожата след естетични операции и процедури, както и след химични пилинги.

Неинвазивен биофилър – 200 лв.

Козметик

✓ АНТИВЪЗРАСТОВА ПРОЦЕДУРА – Антивъзрастова процедура за суха и чувствителна кожа, склонна към зачервяване и околоочен контур – процедурата е предназначена за предотвратяване на възрастови изменения и премахване на свръхчувствителноста на зрялата кожа, склонна към купероза.

Козметик Антивъзрастова процедура за суха и чувствителна кожа – 220 лв.

✓ ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЯ И ЗАЩИТА ОТ ФОТОСТАРЕЕНЕ – Програма за интензивна хидратация и защита от фотостареене – терапията осигурява дълбока хидратация на епидермиса и дермата на кожата, възстановява нейния минерален баланс и имунитет. Терапията е наситена с антиоксиданти способни не само да обезвредят действащите свободни радикали, но има и изразен защитен ефект. Курсът от процедури при козметик оказва траен лифтинг ефект, премахва мимическите бръчки, значително намалява отоците в областта на околочния контур.

Програма за интензивна хидратация и защита от фотостареене – 190 лв

✓ ДЕПИГМЕНТИРАЩА ПРОЦЕДУРА – терапията осигурява видимо намаляване на пигментните лезии и предотвратява появата на нови. Курсът от процедури при козметик оказва биостимулиращо и изсветляващо действие, осигурява изразен лифтинг и подмладяващ ефект, повишава кожния имунитет.

Депигментираща процедура – 210 лв

✓ КОРЕКЦИЯ НА ТЪМНИТЕ КРЪГОВЕ ОКОЛО ОЧИТЕ –  високо ефективна грижа за кожата в периорбиталната зона намаляваща появата на „тъмни кръгове“ и хиперпигментация. Премахва отоците и фините бръчки, подобрява микроциркулацията и възстановява структурата на тъканите. Процедурата е идеална при подготовка за хирургични операции в периорбиталната зона и за възстановяване след химичен пилинг.

Козметик Корекция на тъмните кръгове около очите – 90 лв

✓ МОДЕЛИРАНЕ НА ЗОНАТА ОКОЛО ОЧИТЕ – терапията е предназначена за интензивен лифтинг, корекция на фините бръчки и комплексно подмладяване на най – подложената на стареене кожа в периорбиталната зона. Курсът от процедури осигурява изразено изглаждане на мимическите бръчки и антиоксидантна защита. Процедура удължава действието на инжекционните терапии.

Моделиране на зоната около очите – 90 лв

✓ РАЗДРАЗНЕНА КОЖА ОКОЛО ОЧИТЕ – Екстремна помощ при раздразнена кожа около очите – моментално премахва повишената чувствителност, раздразненост, оток и сухота на кожата в периорбиталната зона, като осигурява дълбоко овлажняване и нормализира обмяната на веществата.

Екстремна помощ при раздразнена кожа около очите – 90 лв

ПРОЦЕДУРИ ПРИ КОЗМЕТИК ЗА МЪЖКА КОЖА

Козметик Варна

✓ БАЗОВА ПРОЦЕДУРА С ПОЧИСТВАЩО И ДЕТОКСИКИРАЩО ДЕЙСТВИЕ С ПЛАТИНА – грижата е разработена специално за удволетворяване на основните потребности на мъжката кожа. Тази процедура не само осигурява овлажняване и подобряване на метаболизма на кожните клетки, но оказва и дълбоко почистващо и антибактериолно въздействие, възстановява структурата на епидермиса и хидролипидната мантия които се увреждат при бръснене.

Базова процедура с почистващо и детоксикиращо действие с платина – 145 лв

✓ ХИДРАТАЦИЯ И БИОСТИМУЛАЦИЯ НА МЪЖКА КОЖА  – процедурата е предназначена за дехидратирана, мазна и комбинирана кожа. Тя стимулира възстановяването на тонуса и еластичността на мъжката кожата, намалява раздразнеността и свръхчувствителността. Процедурата е идеална при подготовка на кожата за тен и грижа след слънчеви изгаряния.

Хидратация и биостимулация на мъжката кожа – 135 лв

✓ ПРОЦЕДУРА ВЪЗСТАНОВЯВАЩА ВЪЗРАСТОВИТЕ ИЗМЕНЕНИЯ НА МЪЖКАТА КОЖА – процедурата е разработена за предотвратяване на възрастовите изменения специфични за кожата на мъжете. Тя осигурява не само мощна детоксикация и противовъзпалително въздействие, но и възстановява структурата и регенеративните функции на кожата. Активира микроциркулацията и изглажда бръчките. Курсът от процедури при козметик нормализира количеството и състава на кожния себум. Лифтира кожата.

Процедура възстановяваща възрастовите изменения – 160 лв

Козметик Варна

Козметика Medik8 ВарнаMedik8 са специалисти в антиейджинг грижата за кожата. Прецизно разработените 6 серии на Medik8, поставят на фокус широк спектър кожни проблеми. От антиейджинг и несъвършенства до пигментация и зачервяване.

 

Елиът Айзък изучава физиология, заедно с фармакология и биохимия в Университета в Лийдс. След разработването на продукт против зачервяване за чувствителната кожа на сестра си, Елиът е вдъхновен да създаде световно известната днес козметична марка – Medik8.

Medik8 е роден от страстта и стремежа към здрава кожа и видими резултати. Продуктите  са създадени с идея да се впишат в ежедневието и да носят ефективни, трайни резултати, така че всеки да може да се радва на красива кожа за цял живот.

 

Козметика Medik8 ВарнаСтабилизираната формула на витамин С не само осигурява антиоксидантна защита срещу свободните радикали, но също така стимулира производство на колаген, избистря тена и придава младежки вид на кожата.

Като експерт във витамин А грижата, Medik8 разполага с широка гама от нощни кремове и серуми, които да се погрижат за вашата кожа през нощта. Витамин А е най-важната съставка в антиейджинг грижата за кожата. Той има множество ползи за кожата, включително ускоряване на клетъчното обновяване и стимулиране производството на колаген и еластин. От съществено значение е, че витамин А е стабилизиран и има специална форма на контролирано освобождаване, за да се осигури максимална ефективност при минимално дразнене.

Технология за качество и контрол

За запазване съставките в ефективно състояние са разработили процес, наречен азотна среда. Този процес включва пълнене и запечатване на шишенцата в специален инкубатор с азотна среда. Процесът е бавен и полуавтоматизиран, но това гарантира качеството и стабилността на продукта. Medik8 произвежда партиди в малки количества, за да гарантира стабилността, свежестта и ефективността на своите продукти. Това е начина, по който Medik8 ви гарантира, че произведените  продукти запазват силата и ефективността си докато не стане време за оползвотворяването му при козметик.

Козметик

КОЗМЕТИК – ЦЕНИ НА ПРОЦЕДУРИ:

Дълбокопочистваща терапия за лице с анти-бактериално и противовъзпалително действие – 60 лв
Подмладяваща терапия – 80 лв
Козметик Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия – 80 лв
Тройна ексфолиация. Възстановява и изглажда повърхността на кожата, изравнява тена – 60 лв
Терапия за блестяща кожа и равномерен тен. Подходяща за уморена кожа с липса на блясък – 70 лв
Козметик Терапия за стимулиране синтеза на колаген, за блестяща кожа и равномерен тен. Против нежелана пигментация – 80 лв
Козметик Терапия за чувствителна и куперозна кожа – 70 лв
Ексклузивна подмладяваща терапия за околоочен контур – 50 лв

КОЗМЕТИК ВАРНА

Козметик МЦ SanaMedic

дерматология