ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

4D Лазерно подмладяване

Clear lift 4D

Лазерно подмладяване, познато още като лазерен лифтинг e иновативно и  елегантно решение на съвременната дерматология за изглаждане на бръчките, изчистване на кожните несъвършенства и опъване кожата на лицето по напълно безопасен, неоперативен и щадящ за тялото начин. Clear lift 4D е разработка на израелския бранд за лазери ALMA, която комбинира две патентовани лазерни технологии, които в своето съчетание проникват в дълбочината на кожата, стимулират синтеза на колаген, възвръщат еластичността, а резултатът е изпъване и подмладяване на лицето, шията, деколтето, ръцете.

Какъв е проблемът, който Clear Lift 4D лазерно подмладяване решава?

С напредването на възрастта лицето ни губи обем и започва да увисва, а еластичността на кожата намалява. Колагенът и еластиновите фибри са ключови фактори, които придават на кожата свежият, младежки и изгладен облик. Времето в съчетание с въздействието на слънчевата радиация водят до постепенното намаляване на количеството колаген и еластин, а от там започват да настъпват и процесите на стареене. Ето тук лазерното подмладяване намира своето приложение- като основното предимство на процедурата е, че тя работи в дълбочина, предпазвайки повърхностния слой на кожата, напълно безболезнена е, няма време за възстановяване, а резултатите са видими кратък период след това.

4D Лазерно подмладяване Варна

Как работи 4D лазерно подмладяване ?

Технологията работи като нежно обработва кожата без да причинява болка, белези или изгаряния. По време на процедурата лазерният лъч прониква в по-дълбоките структури на кожата (дермиса), разкъсва част от молекулите във влакната там, като по този начин образува микроскопични зони с нарушена структура. Целта е тъканта да се „събуди“, да й се даде повод отново да заработи активно и да възобнови производството на колаген.                                                                                                                                 4д лазерно подмладяване

Започва режим на ускорено заздравяване, при който разкъсаните влакна се заместват от нова и по-здрава тъкан. Поради микроскопичния характер на процеса, няма усещане за болка. Външният слой на кожата остава недокоснат, а всички процеси на подновяване протичат под нея.

Какъв ефект да очакваме след 4D лазерно подмладяване?

Като резултат от процедурата ще усетите кожата си значително по-гладка и мека, бръчките се изглаждат, фините линии намаляват, пигментациите изсветляват. Голямото предимство е, че ефектът може да бъде усетен още след първите 1-2 процедури- кожата ви ще стане по изгладена и нежна на допир.

4Д лазерен лифтинг Варна

Защо Clear lift 4D лазерно подмладяване ?

Това което отличава тази технология от другите видове лазерен лифтинг е това, че тя може да се прилага и за подмладяване  на лицето в зони, които са недостъпни за повечето лазерни системи – това са горен и долен клепач, деколте и зоните около устата. Различните накрайници на апарата пък позволяват работа в 5 различни дълбочини на дермата, благодарение на което е приложим индивидуален подход спрямо кожата на всеки отделен човек. Самият лазер е неаблативен, което на разбираем език значи, че не травмира (изгаря) епидермиса (най-горния слой на кожата), което би довело до продължителен период на възстановяване и видими следи от процедурата. Голямата иновация тук е, че Clear lift работи изцяло в дълбочина на кожата, без да засяга повърхността й, а методът е на загряване вместо на изгаряне. След процедурата няма рани, липсва период на възстановяване, а понеже действието е подкожно, рискът от инфекции е сведен до минимум.

Лазерно подмладяване на лице

За кого е най-подходящо лазерното подмладяване?

Ефектът от цялостния лифтинг и изпъване обикновено може да бъде изпитан при хора над 40 години. При по-младите, главният ефект би бил намаляване на финните линии, изчистване на несъвършенствата и освежаване вида на кожата, която става по-мека и гладка на допир. Терапията се прилага както за мъже, така и за жени. Много подходяща алтернатива е за хора с противопоказания или хора, които не желаят инвазивни процедури като мезоконци, хиалуронови филъри, но искат лифтинг на лицето, попълване на бръчките и цялостно подобряване вида на кожата.

Показания:

 • фини линии и бръчки
 • белези и стрии
 • стягане на кожата
 • ремоделиране на кожaта /фотоувредена кожа

Предимства при лазерно подмладяване

 • Нямате нужда от време за възстановяване
 • Кратко времетраене на процедурата
 • Пълна безопасност
 • Приложима при всеки фототип кожа

ЦЕНИ Clear Lift 4D:

 ЦЯЛО ЛИЦЕ – 500 лв. за една процедура
ШИЯ – 290 лв. за една процедура
ДЕКОЛТЕ – 290 лв. за една процедура
РЪЦЕ – 290 лв. за една процедура
ЦЯЛО ЛИЦЕ + ШИЯ – 700 лв. за една процедура
ЦЯЛО ЛИЦЕ + ШИЯ + ДЕКОЛТЕ – 900 лв. за една процедура
УСТНИ – 50 лв. за една процедура
ОКОЛООЧЕН – 150 лв. за една процедура
ЧЕЛО – 250 лв. за една процедура

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА 4 ПРOЦЕДУРИ

 ЦЯЛО ЛИЦЕ – ОБЩО – 1800 лв.
лазерно подмладяване ЦЯЛО ЛИЦЕ + ШИЯ – ОБЩО – 2200 лв.
ЦЯЛО ЛИЦЕ + ШИЯ + ДЕКОЛТЕ – ОБЩО – 2900 лв.
лазерно подмладяване ШИЯ – ОБЩО – 1000 лв.
лазерно подмладяване РЪЦЕ – ОБЩО – 1000 лв.
ДЕКОЛТЕ – ОБЩО – 1000 лв.
лазерно подмладяване CLEAR LIFT УСТНИ – ОБЩО – 170 лв.
CLEAR LIFT ОКОЛООЧЕН – ОБЩО – 500 лв.
лазерно подмладяване CLEAR LIFT ЧЕЛО – ОБЩО – 850 лв.

Често Задавани Въпроси

Кога не е подходящо приложението на лазерно подмладяване ?

 • По време на бременност
 • При вирусна или бактериална инфекция на кожата
 • При свръхчувствителност към светлина
 • Проведен химически пилинг до месец преди процедурата

Колко време продължава и има ли възстановяване ?

Процедурата е кратка, около 20 минути. Поради подкожното действие на апарата не се стресира външният слой на кожата, няма рани и изгаряния. Следователно не е нужно да се възстановявате и можете веднага да се върнете към ежедневието си. Не случайно жаргонът за лазерното подмладяване е “ Процедура за обедната почивка“.

Кога настъпва резултата?

При немалко пациенти ефектът се вижда и усеща още след първата процедура. Особено в случаите, когато наличието на финни бръчки и пигментации е по-усилено.

Какъв брой процедури е необходим?

Оптимални резултати се постигат обикновено с проведени между 4 и 6 процедури. Като интервалът между тях е около 2 седмици.

Колко дълго трае ефекта ?

След първата процедура ефектът продължава няколко седмици. За да се постигнат трайни резултати е необходимо натрупване от няколко терапии, за да заработят естествените процеси на подмладяване и кожата да започне да си изгражда нови колагенови структури. След като е проведен пълен курс от процедури, резултатът може да продължи до  около година и половина.

Какво е усещането по време на процедурата ?

Процедурата е напълно безболезнена. Хората с по-висока чувствителност на кожата могат да изпитат леко боцкане и затопляне в съответната зона като единствен дискомфорт, но без да преминава границата на нормална търпимост

Лазерният лифтинг за лице ли е приложим само?

Clear lift 4D e иновация, именно защото е безопасен за приложение в най-чувствителните зони на лицето като клепачи, шия, деколте. Също така друга подходяща зона са ръцете.*

*може да видите клипа

лазерно подмладяване варнаМЦ SanaMedic Варна

Лазерно подмладяване

Това е само една от суперсилите на нашата лазерна платформа ALMA. Разгледайте какви са останалите възможности, които  тази иновативна израелска система предлага.