ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ALMA-Q

Революционна технология за подмладяване на кожата, премахване на пигментации, васкуларни лезии и заличаване на татуировки.

 • бързи сесии
 • доказана безопасност
 • дълготраен ефект
 • прецизна технология
 • незабавни резултати

С напредване на възрастта  се появяват петна, оформят се фини линии и бръчки, кожата става все по-отпусната, а кръвоносните съдове по-видими.

ALMA-Q е високотехнологично  решение, което ще върне естественият блясък и свеж вид на кожата ви.
С максимална мощност в три различни режима ALMA-Q третира разнообразни индикации и несъвършенства, включително фини линии, бръчки, отпусната кожа, както и васкуларни и пигментни лезии.

ALMA-Q разполага с безпрецедентна мощност и множество опции за терапия на широк спектър естетични и дерматологични индикации. Водещи до постигането на  бързи, дълготрайни и естествени резултати.

ALMA-Q разполага с първия фракционeн Q-switched лазер за подмладяване на кожата. Възможността за работа в различни дълбочини позволява на специалистите да комбинират повърхностни и по-дълбоки терапии, в зависимост от зоната, типа кожа и индикацията, която третират.

Quasi-Long Pulsed Nd: YAG лазер осигурява както терапии за подмладяване, така и процедури за премахване на васкуларни лезии. QLP лазерът загрява безопасно и ефективно дермата, стимулирайки синтеза на нов колаген и стягането на кожата. Работи в режим с изключително къси импулси, което го превръща в идеално средство за премахване на малки кръвоносни съдове.

ALMA-Q разполага и с Long-Pulsed Nd: YAG лазер за терапия на васкуларни лезии, малформации и по-дълбоки вени. Удължената експозиция на лазерната енергия позволява по-дълбоко проникване и по-мощно загряване. Така се третират успешно по-дълбоки лезии, които не биха могли да се елиминират с други, по-къси дължини на вълната.

Високо енергийният Q-switched лазер е най-ефективният метод за премахване на естествено придобити и изкуствено създадени пигментации (татуировки), като рискът от увреждане на околната тъкан е минимален. Възможността за фракциониране на енергията при ALMA-Q осигурява допълнителни опции за ефективна терапия на проблемите, свързани със стареенето на кожата.

ПРОЦЕДУРИ

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

Сияйната, чиста и гладка кожа е показател за естетика и красота. Но с времето процесът на стареене и следите от излагането на слънце започват да се забелязват под формата на бръчки, фини линии, пигментни петна, неравномерен тен и отпусната кожа. Процедурите с ALMA-Q обновяват зрялата кожа, стимулират естествената красота на пациентите постигат по-гладка, по-млада и по-здрава кожа. Терапиите са безопасни за всеки тип кожа, включително чувствителни и деликатни зони.

ХИПЕРПИГМЕНТАЦИИ

Жизненият цикъл и хормоналните промени могат да повлияят на разпределението на меланин в кожата ни, което води до появата на петна от слънцето, възрастови петна или мелазма. ALMA Q-switched лазер премахва и предотвратява появата на пигментации, таргетирайки меланина в по-тъмните области, като изсветлява всички пигментирани слоеве. Процедурите са ефективни за всички типове кожа, включително и тъмна кожа.

ВАРИКОЗНИ И ПАЯКООБРАЗНИ ВЕНИ

Варикозните и паякообразни вени са кръвоносни съдове, които се уголемяват и стават все по-видими, поради отслабване на стените им. Процедурите с ALMA-Q премахват или редуцират появата им, а резултатът е гладка, нежна кожа и по-добро самочувствие.

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ТАТУИРОВКИ

Нежеланите тъмни и многоцветни татуировки могат да бъдат безопасно и ефективно премахнати с Alma-Q лазер. Прилага се комбинация от различни дължини на вълната на лазера, които таргетират различни цветове. Високоинтензивните светлинни лъчи разкъсват пигментните частици на татуировката, без риск от белези или хипопигментация.

ЦЕНА:

ALMA-Q

ALMA-Q LIFT – ЦЯЛО ЛИЦЕ

 • 1200 лв.за една процедура
 • 3900 лв.за четири процедури

 

ALMA-Q LIFT – ЦЯЛО ЛИЦЕ + ШИЯ

 • 1400 лв.за една процедура
 • 4500 лв.за четири процедури

 

ALMA-Q LIFT – ШИЯ

 • 500 лв.за една процедура
 • 1600 лв.за четири процедури
ALMA-Q LIFT – РЪЦЕ

 • 500 лв.за една процедура
 • 1600 лв.за четири процедури

 

ALMA-Q LIFT – ДЕКОЛТЕ

 • 600 лв.за една процедура
 • 1900 лв.за четири процедури