ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

СЪДОВИ ЛЕЗИИ

Кръвоносните съдове се пукат – разстилат се като малки паяжини или се явяват като червени точици по лице, деколте и по краката.

Това е проблем основно при жените. Причина за това е, че те са зависими от хормоните и са свързани с месечния цикъл – хормоналният дисбаланс винаги води до промени в стените на съдовете. След 40-ата година, с изчерпване на колагеновия синтез кожата изтънява и това се вижда основно по лицето. Хормоналните фактори и най-вече естрогенът имат отражение.

АЛМА ЛАЗЕР

Независимо къде са разположени, новият Алма Лазер, който работи прицелно захваща хемоглобина в кръвоносните съдове, коагулира го и го „изпарява“. И голяма част от съдовете, особено тези, които са в горната част на тялото, се ликвидират още от първата процедура. Правят се две или три процедури през 3 седмици. И тогава се вижда пълният ефект.

„Аlma Laser е система, която съчетава два лазера с различна дължина на вълната, за да може да покрие целия спектър от цветове на съдовете от син и тъмнолилав до светлочервен. Той работи на принципа на селективната фототермолиза – поглъща светлината от хемоглобина в кръвта, избирателно премахва съдчетата, без да засяга околната кожа. Ефектът зависи от диаметъра на съда.

ЦЕНА:

KРЪВОНОСНА ЗВЕЗДА – 20 лв. + преглед общо 50 лв
НОЗДРИ – 50 лв. за една процедура
ЦЯЛ НОС – 70 лв. за една процедура
БУЗИ – 100 лв. за една процедура
МНОЖЕСТВЕНИ СЪДОВЕ – 180 лв. за една процедура