ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

МИКРОНИДЪЛИНГ

Множество фактори оказват негативно влияние върху кожата например стресът, замърсяването, UV радиацията и неподходящата диета. С напредване на възрастта кожата губи своя естествен блясък, започва появата на бръчки, текстурата й става по-груба, а тенът – неравномерен. Адекватната грижа е от основно значение за поддържането на здрава, жизнена и млада кожа.

Alma Beauty е част от бранда Alma Lasers – лидер в производството на медицинска апаратура, който разработи перфектно решение за подмладяване на кожата и заличаване на несъвършенствата й, с незабавни резултати. Alma Beauty Reboost използва мощни звукови трептения за засилване на ефекта от цялостната процедура – от почистване до ексфолиране и приложение на активните дерматологични и терапевтични съставки.

Reboost излъчва акустични вълни посредством механичен натиск върху кожата. Това предизвиква ексфолиране на кожата чрез отстраняване на мъртвите клетки и излишния себум. Акустичните вибрации водят до образуване на въздушни мехурчета в stratum corneum. Те нарастват и се разпадат много бързо. Това дезорганизира двойно липидната бариера, създавайки микрокухини и пори с диаметър 25-75 микрометра в диаметър и повишава движението на липиди в stratum corneum.

По – голямото движение в субепидермалната тъкан позволява на активните съставки да проникнат в кожата по-дълбоко и ефективно. И двете хидрофобни и хидрофилни съставки са ефективно доставени до тъканта и продължават действието си 30 мин. след прилагането им.

Множество клинични проучвания и лабораторни изследвания доказват ефективността на технологията Reboost за доставка на активни съставки отвъд кожната бариера и драматично подобрение във външния вид след всяка процедура.

Работата с Reboost е лесна и безопасна за всеки тип кожа, може да се прилага целогодишно. Пациентите не изпитват дискомфорт по време на процедурите. Reboost се предлага в комплект с PixelPen и Youth B(ox) кит за процедури от Mimi Luzon, експерт в грижата за кожата, с 25-годишен опит в тази област. PixelPen е фракционално вибриращо микро микроиглено устройство, което перфорира кожата преди процедурата. Тези перфорации в комбинация с Reboost технологията позволяват максимална транс епидермална доставка на козметични и активни съставки в дълбоките слоеве на кожата. Да забележиш ползите от Youth B(ox), никога не е било толкова лесно – с Reboost. Alma Beauty Reboost се предлага в комплект с Youth B(ox) кит за процедура от Mimi Luzon за оптимална поддръжка на кожата млада, независимо от възрастта. Youth B(ox) съдържа специални съставки*, което го нарежда в челните редици на анти-ейдж процедурите.

ФУНКЦИИ НА PIXEL PEN:

Универсален, стерилизиран тип, за еднократна употреба. Пет степенна вибрация, насочена към различни кожни проблеми. 2 mm игли от неръждаема стомана, които могат да бъдат предварително конфигурирани на специфична дълбочина на проникване PixelPen е идеален за интензивни процедури за стягане на кожата и подмладяване, белези, при акне, фини линии и бръчки и за намаляване размера на порите. Всички формули са тествани предварително, като се установява значително подобряване на текстурата и тена на кожата за относително кратък период от време. © 100% чиста хиалуронова киселина © Vitamin C Серум © HGF серум за подмладяване Синтезатор на колаген.

ЦЕНИ:

МИКРОНИДЪЛИНГ 150 лв. за една процедура
МИКРОНИДЪЛИНГ 480 лв. за пакет 4 процедури