ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

Дерматология

Естетична дерматология СанаМедик Варна

 

Естетичната дерматология помага на хората да се чувстват добре на различни възрасти, да живеят в хармония със себе си и да преодолеят негативните последствия на остаряването. Основната цел на този нов клон от медицината е да поддържа естествения и здрав вид на индивида. Тя се занимава с неоперативна корекция на естетични проблеми на кожата и подкожните тъкани и реконструкция на лицето.

 

За целите на естетичната дерматология се използват следните методи:
• Инжектиране на ботулинов токсин
• Инжектиране на временни попълващи средства, известни и като филъри (или
дермални импланти) – хиалуронова киселина или поли-L-млечна киселинa
• Мезотерапия с хиалуронова киселина или комплекс от витамини
• Химически пилинг
• Лазерно лечение

 

В сайта ще можете да се запознаете с естеството на естетичните процедури, извършвани в Медицински център „СанаМедик“

Динамични филъри

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Лазерни терапии за лице

Благодарение на лазерното третиране е възможно постигане на по-младежки и свеж вид! Лазерът изглажда някои много смущаващи признаци на остаряването – бръчките по челото, около очите, носа и устата. Продължителността на процедурата е около половин час.

 

Най-новото поколение лазери, с което е оборудван „SanaMedic” във Варна постига обновяване на кожата на лицето и деколтето, без да причини странични ефекти или дискомфорт. В следствие третирането с лазера и термо ефекта му върху кожата, дермата усилва активността на клетките, предимно на фибробластите и това води до активното производство на изцяло нов колаген в кожата. Това постепенно и видимо изглажда съществуващите бръчки. Известно е че при създаване на “стимулация” дълбоко в кожата, се стимулира производството на колаген, което от своя страна води до стягане и подмладяване на кожата.

 

Бръчките, пигментациите и други несъвършенства по кожата се повлияват силно от лазера и намаляват, а в много случаи могат да бъдат и напълно премахнати.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Лазерни терапии за тяло
Благодарение на най – новото поколение лазери с които е оборудван Медицински център „SanaMedic“ Варна се постигат изключителни резултати в оформянето, структурирането и добрия външен вид на вашето тяло.

ОТСТРАНЯВАНЕ НА СТРИИ И БЕЛЕЗИ

Чрез лазер или RF – категорично и окончателно заличава стрии и белези.
Епилация –  Трайно обезкосмяване на всички зони на тялото, с революционна технология и висококвалифициран медицински екип.

Пилинг на тяло – Ексфолиацията е контролирано излющване на горния кожен слой, който цели ревитализация, мекота и гладкост.

Заличаване на спукани капиляри и съдови разширения – Лазерът действа в дълбочина като коагулира съда и създава усещане за чиста кожа, без зачервявания. Процедурата е безболезнена, а резултатът е на лице често още след първото третиране.

Премахване на следите от фотостареене на кожата –  Лазерно третиране на хиперпигментни петна по кожата с цел постигане на еднороден тен.