ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

Андролог

Андрологията е медицинска наука, занимаваща се с проблемите на фертилитета при мъжа. Причините, водещи до стерилитет при мъжа са много – паротит, хормонални смущения, хирургични интервенции, генетични, имунологични фактори и др., а най-разпространените заболявания, свързани с репродуктивната им функция са  възпалителни заболявания, аденом на простата, еректилна дисфункция.

Често пъти възпалителните заболявания на пикочно-половата система протичат незабелязано, с трудно ограничими симптоми поради което биха могли да хронифицират и да доведат до трайни и често необратими последици водещи до еректилна дисфункция с или  без стерилитет. Тези проблеми, както и смутената еакулация носят и психологични неблагополучия отразяващи се  както на самочувствието така и на социалната адаптация на личността.

Предвид това, задачата която си е поставила екипа на МЦ “СанаМедик” е да предостави на своите пациенти комплексно и професионално обслужване, в това число е и грижата за репродуктивното здраве, както при  мъжете  така и при жените. В  тази връзка в  МЦ “СанаМедик” работят високо квалифицирани специалисти -андролог – доц. М Андонов– специализирал и работил над 15 години в Англия и САЩ, д-р М.Константинова -генетик – с многогодищна практика, психолози и акушер гинеколози с утвърдени имена в своята област.

ЦЕНИ:

Преглед – 50.00 лв.
Спермограма – 50.00 лв.