ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ОБОРУДВАНЕ

Медицински център SanaMedic, гр. Варна, разполага с едни от най-новите и прецизни лазери и модерна медицинска техника в страната. Оборудването в центъра е ново и позволява реализирането на прецизни манипулации с изключителна точност и ефективност.

ИСКАТЕ ЛИ ДА ЗАПАЗИТЕ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД ИЛИ ПРОЦЕДУРА? ОБАДЕТЕ НИ СЕ НА ТЕЛ.  0877868864

ОБОРУДВАНЕТО НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР SANA MEDIC

Harmony XL PRO 3
laser2
MLSevenFront3-4sxScont4img CLeHD

Ехографът My Lab Seven е многофункционален апарат позволяващ изследване на сърцето – ехокардиография и на коремни органи, с възможност за специализирани гинекологични изследвния включително и 4D образ за проследяване на плода при бременни.

Магнитен стимулатор SanaMedic

МАГНИТЕН СТИМУЛАТОР

Транскраниалната магнитна стимулация, която се прилага в Медицински център SanaMedic е сравнително нов за България неинвазивен метод. Той намира приложение както в терапията на депресия, така и в повлияването на други психични и неврологични разстройства. В световен мащаб, технологията се прилага повече от 20 години.

Транскраниална магнитна стимулация въздейства върху мозъка чрез серия магнитни импулси с определена честота. Сред безспорните предимства на метода е, че той целенасочено повлиява увредените нервни клетки и пътища, като ги връща към нормално функциониране.

При транскраниалната магнитна стимулация активността на определени участъци от мозъка се повлияват. Субективно най- често няма никакво усещане за пряко въздействие. Когато магнитните импулси се прилагат в серии с различна честота, се предизвиква траен ефект върху функционалната активност на стимулираните мозъчни структури. Висока ефективност се наблюдава при пациенти със следните диагнози.

ПСИХИАТРИЯ:

 • Лечение на депресия;
 • Тревожни разстройства;
 • Повишена тревожност и безсъние;
 • Бърнаут синдром (професионално изчерпване);
 • Аутизъм (ако детето съдейства и изпълнява необходимите команди).

НЕВРОЛОГИЯ:

 • Исхемични мозъчни инсулти, при лечението се наблюдава увеличение на амплитудата на движение на засегнатите крайници, подобряване на говора, като могат да бъдат повлияни позитивно и поражения от исхемични инсулти с голяма давност.
 • Демиелинизиращи заболявания на нервната система;
 • Невропатна болка;
 • Тинитус (шум в ушите);
 • Мигрена;
 • Болест на Паркинсон;
 • Есенциален тремор.
kardiograf

КАРДИОГРАФ

Шест канален кардиограф от последно поколение отчитащ сърдечната дейност представляващ базово ниво в диагностиката и лечението на болестите на сърцето. Уредът, с който разполагаме е един от най-прецизните!

ekg holter TLC 9803

ЕКГ ХОЛТЕР

Апарат проследяващ 24 часа сърдечната дейност както по отношение ритъма така и проблемите в трофиката на сърдечния мускул при сън и ежедневни натоварвания. ЕКГ холтера е изключително ценен уред за адекватна оценка и индивидуална терапия при сърдечни заболявания.

холтер за кръвно налягане

ХОЛТЕР ЗА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Апарат за динамично проследяване на кръвното налягане в денонощието. Това позволява правилна оценка и съответно терапия насочена към моментите в които стойностите на кръвното налягане преминават границите на допустимото.

kettler E3

ЕРГОМЕТЪР

Уред за дозирано натоварване на сърцето и оценка, чрез електрокардиограф на функционалните му възможности.

peralnia

ЦЕНТРОФУГА ПЛАЗМА

В кои случаи е подходяща плазмотерапия? Плазмотерапията или плазмолифт е подходяща процедура за хора от всички възрастови групи, при които се установяват белези на “стареене” на кожата. Ефектът на процедурата върху кожата варира в зависимост от възрастта и начина на живот на пациента. При по-млада кожа се постига цялостно освежаване и тонизиране, както и намаляване на фините линии и бръчки около очите. При настъпило по-значително стареене, в резултат на процедурата, намаляват видимите бръчки по цялата третирана, кожна повърхност, кожата става видимо по-стегната и ревитализирана. Плазмолифтът е отличен избор за хора, които търсят естествени начини за подмладяване.
Кои зони могат да се третират? Спокойно може да се прилага и в най-чувствителните зони по лицето и тялото, както и успешно се комбинира с почти всички инвазивни и неинвазивни естетични процедури. Може да бъдат обработвани всички зони на лицето, като е особено подходяща за зоната около очите и устата. Терапията се прилага и върху шията, деколтето, гърба на ръцете и скалпа.