ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ЗА НАС

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР SANAMEDIC

logo Sana Medic Varna

Медицински център SanaMedic е иновативен проект. Той обединява революционни технологии прилагани в медицината и естетиката с висококвалифициран медицински екип целящ постигане на отлични и дълготрайни резултати.

За Вашата сигурност и комфорт нашите специалисти ще Ви предоставят пълна информация относно предлаганите услуги, както и всички сертификати на апаратурата. Високата квалификация на лекарите от екипа се гарантира от посещенията им на международни конгреси и обучения, където те непрекъснато усъвършенстват своите знания и умения.

В кабинетите на центъра работят доказани специалисти с дългогодишен опит ползващи се с доверието на своите пациенти. Центърът разполага с най – нова и съвременна медицинска апаратура, гарантираща прецизна диагностика и лечение.

В SanaMedic работят опитни професионалисти и експерти в различни области на медицината – дерматология, вътрешни болести, гастроентерология, психиатрия, неврология, кардиология, акушерогенекология, козметика, логопедия и др. Нашият екип от лекари обединява едни от най-добрите специалисти. SanaMedic е медицинският център, на който можете да се доверите!

Ефективността и прецизността както на диагностиката, така и на терапията, които се реализират в центъра се гарантират от професионализма на екипа и от първокласното, ново оборудване, с което разполагаме!

Медицински център SanaMedic, гр. Варна, разполага с едни от най-модерните и ефективни апарати – лазери, ехограф, холтер за кръвно налягане и сърдечна дейност, магнитен мозъчен стимулатор, дерматологична техника от последно поколение.

SANAMEDIC - ИНТЕРИОР