ЗАПАЗЕТЕ ЧАС!

ДИНАМИЧНИ ФИЛЪРИ

      Хиалуроновата киселина е естествена съставка в тъканите на човешкия организъм. Тя придава на Вашата кожа свеж и нежен вид, подобрявайки еластичността, тонуса и хидратирането и. В процеса на стареене, количеството на хиалуронова киселина намалява и между четиридесет и петдесет годишна възраст човек губи около 50 % от нея. Това е причина скулите да хлътват и да се отпускат, някои от бръчките стават видими, имаме промяна на контурите на лицето. По този начин цялостния вид на лицето се променя. Тези физиологични  процеси  благоприятно се повлияват при прилагането на продукти съдържащи хиалуронова киселина.Такъв е продукта  с марката „TEOSYAL“, с който  се прилага в клиниката.

       TEOSYAL предлага иновативно решение за нежно и безболезнено инжектиране на хиалуронова киселина. Абсолютно биоразградима и абсорбируема, неживотински произход – не се изисква тестуване преди инжектиране. Разработена да задоволи Вашата необходимост от хидратиране на кожата и попълване на бръчките. Предназначена също за възстановяване на обемите на лицето, оформяне на контура и придаване обем на устните. Продуктите съдържат най – използвания локален анестетик: лидокаин, гарантиращ Ви максимален комфорт по време на процедурата. Имплантите с хиалуроновата киселина TEOSYAL са биосъвместими и резорбируеми. Степента и качеството на пречистеност на геловете TEOSYAL гарантира естествен, безопасен и незабавен резулат само след една процеура, която трае от 10 до 15 минути.

TEOSYAL включва пълна гама продукти, които незабавно попълват и коригират бръчките, като запазват Вашето естествено излъчване. При извършването на тази процедура Резултатите са видими веднага след процедурата. За оптимален резултат Вашият лекар може да Ви посъветва да направите между 1 и 3 процедури. Препоръчва се за поддържане на резултата допълнителни сесии с по – малко количество продукт.

Редица фактори оказват влияние върху дълготрайността на ефекта – като тютюнопушене, начин на живот, техники на инжектиране и др. Поради факта, че хиалуроновата киселина се разгража естествено в тялото, ефектът на процедурата варира и зависи от няколко обективни фактора:
– Тип кожа на пациента
– Тежест на проблема, който се коригира
– Конкретния продукт, който се използва
– Зоната на инжектиране
– Количество което се поставя

Трайността на ефекта е от 12 до 18 месеца. След този период е необходима нова процедура.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

  • за бременни жени,
  • кърмачки,
  • пациенти с чувствителност към хиалуронова киселина,
  • пациенти с автоимунни заболявания и други заболявания на имунната систама.

Една седмица преди процедурата не се приема аспирин, противовъзпалителни лекарства и антикоагулани. Дните след процедурите не се излагайте на високи температури /слънце, парна баня, солариум/, не травмирайте инжектираната зона /натиск, посещение при зъболекар/. 24 часа след процедурата не използвайте козметични продукти /грим, червило/ и не приемайте алкохол. В продължение на 2 седмици пийте колкото може повече вода /2л на ден/.

Желания резултат е видим веднага след процедурата. Може да се наблюдава лек дискомфорт, зачервяване в точките на инжектиране и слаб оток. Обикновено симптомите отшумяват до 3 часа и изчезват напълно до 24 часа.

ЦЕНИ:

 

 

RHAI  – от 400 до 450 лв за една процедура
RHA II –  от 450 до 550 лв за една процедура
RHA III – от 500 до 600 лв за една процедура
RHA IV – от 550 до 650 лв за една процедура
Ridensity II 1 ml (зона очи, хлътване и тъмни кръгове) – 470 лв / процедура